Espanya guanya de nou la corona continental, amb rècord d’assistència

La selecció femenina espanyola de rugbi va revalidar el seu títol de campiona d’Europa a l’imposar-se per 54-0 a Holanda al Central de la Universitat Complutense de Madrid, on a més es va registrar un nou rècord d’assistència amb 8.900 aficionats a les grades. El conjunt de José Antonio Barrio va demostrar una vegada la seva superioritat davant el quadre ‘oranje’ (blau i blanc en aquesta final) i amb autoritat va sumar el setè títol de la seva història.

 

Patricia García, molt viva, es va encarregar d’aplanar el camí del triomf amb un assaig després d’una acció de picardia i la corresponent conversió (7-0). El partit estava pràcticament sentenciat al descans amb un 19-0 després de nous assajos d’Anna Puig i Paula Medin (convertit el primer per Patri García). En el segon període es va mantenir el domini de la selecció nacional, que de forma gradual i irremissible va anar ampliant el seu avantatge per aconseguir el doble objectiu de retenir el títol i el rècord d’assistència a un partit de rugbi a Espanya.